.
www.megastock.ru Здесь находится аттестат нашего WM идентификатора 306628194038

Лексико-тематична група на позначення демонічних істот в в англійській мові



Ћплатить




Зміст

Вступ 3
Розділ 1 Поняття лексико-семантичної системи 4
1. 1. Парадигматичні відношення 5
1. 2. Синтагматичні відношення 10
1. 3. Епідигматичні відношення 12
Розділ 2 Визначення та походження слова демон 14
2. 1. Лексико тематична група на позначення демонічних істот в англійській мові 15
Список використаних джерел 18
 
Вступ
Лексико-семантична система — одна з найскладніших мовних систем, що зумовлено багатовимірністю її структури, неоднорідністю її одиниць, різноманітністю відображених у них відношень і відкритістю для постійного поповнення новими одиницями (словами та значеннями). Своєрідність її також в тому, що вона на відміну від інших мовних систем (фонологічної і граматичної) безпосередньо пов'язана з об'єктивною дійсністю, віддзеркаленням якої вона є. Усе це утруднює її вивчення.
Найповніше і найяскравіше виявляється розвиток мови у словниковому складі, найчутливіший і найбільш рухомій галузі мовної системи. Однак при цьому основна маса слів залишається без змін, живе й широко використовується у мовленні. Ці слова складають основу, ядро лексики англійської мови – основний лексичний фонд її, переважна більшість слів якого давні за походженням успадковані з романських та германських мов і називають найважливіші, найнеобхідніші, відомі всім предмети і явища дійсності.
Основний словниковий фонд, зберігаючись, удосконалюється і відіграє важливу роль у розвитку лексики, бо служить джерелом поповнення її від слів, що входять до ядра лексики, утворюються нові слова, які поповнюють словникове багатство мови. Розвиток і вдосконалення словника включає два протилежні процеси: поповнення його новими словами й усунення з мови зайвих, не потрібних для спілкування слів. У мові постійно з’являються нові і з неї випадають застарілі слова. Оскільки поповнення лексичного запасу переважає над відмиранням слів, словниковий склад мови з часом збагачується, зростає.
 








Ћплатить