.
www.megastock.ru Здесь находится аттестат нашего WM идентификатора 306628194038

Новини України та світу



Найцікавіша річ - людські стосунки, вам не здається? Найнесподіваніші повороти, непередбачені зміни курсу розвитку, приголомшливі потрясіння упереміж з заколисуючим затишшям. Все це ми, люди, і те, як ми один одного бачимо.
У мене є мила приятелька, зустрічаємося час від часу. Їхні стосунки з коханим чоловіком можна назвати «Давайте не будемо нудьгувати, причому нудьгувати не будемо всі!». Бурхливі сварки з драматичним розставанням чергуються з не менш бурхливими возєднання. На питання, чому ж сваримося, що не поділили, незмінно слідує запальна відповідь: не сходимося, мовляв, в думках, по-різному дивимося на життя.
Але от з недавнього часу завдяки сайту новини України у стосунки закоханих дорослих прийшла довгоочікувана гармонія. Жваве обговорення останніх новин економіки і політики країни, аналіз найважливіших подій як у нашій державі http://www.akcent.org.ua/ , так і в Новини Світ, пошук рішення гострих, злободенних проблем, радість, співпереживання - все це зблизило рідних запальності людей і тепер вони справжні однодумці. Чи не правда, людські відносини - дивовижна річ!
Дата публікації: 20.01.2015
Прочитано: 677 разів